guardian_box.jpg

Guardian - marknadens starkaste infästningar

Guardian infästningssystem från Afast BV kan idag sannolikt anses som marknadens bredaste infästningssystem med över 30 CE-märkta infästningstyper och innovativa lösningar till de flesta tätskiktssystem.

Infästningar Direkt AB svensk återförsäljare av Guardian infästningssystem

Som svensk distributör av Guardian infästningssystem erbjuder vi våra kunder inte bara en produkt utan ett helt system med applikationsrådgivning, infästningar och logistik. Att denna service håller internationell nivå säkerställs genom att vår personal har genomgått Guardian Academy som är ett omfattande utbildningspaket inom infästningsteknik, applikationer och lösningar för låglutande tak.

Över 100st fullskale vindlastprovningar enligt EN 16002/ETAG00

Hållfasthetskraven på en infästning för låglutande tak är omfattande. Infästningarna ska motstå dynamisk påverkan från vind, fukt, värme, kyla och detta under hela takets livslängd. Med speciellt utvecklade hylsor och brickor för både takdukar och tätskiktsmattor erbjuder vi marknadens högsta möjliga dimensioneringsvärden. Med över 100st fullskale vindlastprovningar enligt EN 16002/ETAG006 har vi också väldokumenterade infästningslösningar till de flesta tätskiktssystem.

För att fullt kunna utnyttja prestandan i våra hylsor har Guardian utvecklat skruvar med unika egenskaper gällande hållfasthet och beständighet. I bärande takplåt med tjocklek ned till 0,65 mm kan vi erbjuda marknadens högsta dimensionerande värden. Detta tack vare skruvarnas unika gängutformning samt ett brett produktprogram anpassat till varje applikation.